Noordwest Ziekenhuisgroep telt ruim 550 vrijwilligers die zich actief inzetten binnen onze organisatie. Als vrijwilliger bij Noordwest lever je een belangrijke bijdrage aan een zo aangenaam mogelijk verblijf voor patiënten en bezoekers in ons ziekenhuis. Ons ziekenhuis is er alles aan gelegen om professionele zorg te bieden met de aandacht die onze patiënten en bezoekers wensen. Als je geïnteresseerd bent om ons te helpen onze missie professionele zorg met persoonlijke aandacht te bereiken, moedigen we je aan om te solliciteren op onze vrijwilligersfuncties.
Onze vrijwilligersfuncties bestaan uit verschillende diensten. Elke vrijwilliger heeft en/of ontwikkelt unieke vaardigheden binnen onze steeds veranderende organisatie.

We delen de diensten in de volgende 3 aandachtsgebieden in:

  • Gastfuncties voor bezoekers en patiënten
  • Culturele activiteiten functies voor patiënten (in de avonden en weekenden)
  • Zorgfuncties voor patiënten: vervoer van patiënten, massage (hand en voet) en persoonlijke aandacht voor de patiënt in vorm van bijvoorbeeld een wandeling of boodschap

Wil je onze patiënten net dat beetje extra geven? Lees meer over de vrijwilligersfuncties. Bij solliciteren lees je wat we van je vragen en welke functies beschikbaar zijn.

Start met typen en druk op enter om te zoeken