Noordwest Ziekenhuisgroep is een van de grootste ziekenhuizen van Nederland. Wij richten ons primair op de regio Noord-Holland Noord, een gebied met ruim 600.000 inwoners.

Hier staan we voor

Goede zorg voor de patiënt en topkwaliteit van onze diensten: dat is waar Noordwest Ziekenhuisgroep voor staat. Patiënten kunnen, onder alle omstandigheden, rekenen op een goede behandeling en goede service. Veelvoorkomende behandelingen zijn zo georganiseerd, dat de patiënt snel en adequaat wordt geholpen. Chronisch zieken krijgen de begeleiding en continuïteit in zorg die zij nodig hebben, dicht bij huis. Tel daarbij op de spoedeisende zorg van hoog niveau en het plaatje van een nagenoeg allesomvattend zorgaanbod is compleet. Daarnaast is Noordwest Ziekenhuisgroep een stimulerende en aantrekkelijke werkplek voor zorg- en andere professionals en hebben we zo’n 300 verschillende functies. Lees meer over jezelf verder ontwikkelen. De kwaliteit van ons ziekenhuis uit zich in meerdere certificaten en keurmerken en een NIAZ-accreditatie.

Topklinisch ziekenhuis

Behalve het grootste algemene ziekenhuis is Noordwest Ziekenhuisgroep een topklinisch opleidingsziekenhuis. Dat betekent dat we meer dan de gebruikelijke medisch-specialistische zorg leveren. Met onder meer topklinische functies als neurochirurgie, radiotherapie, dotteren, IVF, dialyse en traumatologie vinden inwoners uit een grote regio dicht bij huis een kwalitatief hoogwaardig ziekenhuis met deskundige medewerkers. Noordwest Ziekenhuisgroep is – met zo’n 28 andere grote ziekenhuizen die medisch specialisten opleiden – lid van de Vereniging Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ). STZ is verantwoordelijk voor het bevorderen van hoogwaardige patiëntenzorg, onderwijs en onderzoek.

Opleidingsziekenhuis

Op het gebied van onderwijs en opleidingen heeft Noordwest Ziekenhuisgroep een uitgesproken taak. Deze taak wordt uitgevoerd door Noordwest Academie, ons eigen opleidingsinstituut. Al ruim 20 jaar draagt Noordwest Ziekenhuisgroep bij aan de opleiding van geneeskundestudenten (co-assistenten) tot basisarts en medisch specialist. In het kader van de deze opleidingen werkt Noordwest Ziekenhuisgroep samen met Academisch Medisch Centrum en VU medisch centrum in Amsterdam. Professionals in de gezondheidszorg bieden we daarnaast nascholing in de vorm van symposia, onderzoek en cursussen. Ook zijn er opleidings- en stagemogelijkheden voor verpleegkundigen, medisch secretaressen en diverse andere beroepsgroepen.
Lees meer over onze opleidingen.

Start met typen en druk op enter om te zoeken